Duurzaamheid

Duurzaamheid

In welke mate bent u bezig met duurzaamheid?

Duurzaamheid is in de afgelopen jaren echt een woord geworden dat door alles en iedereen gebruikt wordt, We roepen het met zijn allen, maar weten niet altijd wat het nu precies inhoudt voor onszelf.

Staat het op uw persoonlijke agenda of is hierin investeren alleen maar interessant als het geld oplevert?

Dat is een vraag die veel mensen bezighoudt, maar de overheid  verandert regelmatig van mening als het gaat om investeringen, subsidies, fiscale voordelen etc.  Waar het uiteindelijk om gaat is dat u een oplossing krijgt die betaalbaar is, die u helpt bij te dragen aan de vermindering van uw CO2 uitstoot en die u voorbereid op de toekomst.

Een warmtepomp zorgt ervoor dat u mogelijk geen gas meer nodig hebt voor uw woning, maar in hele koude dagen moet deze warmtepomp hard werken (lees: energieverbruik gaat omhoog) om het huis netjes op temperatuur te krijgen en te houden. Dan zijn er weer hybride oplossingen die uw gasgebruik flink reduceren, maar niet naar nul brengen.

Zonnepanelen kunnen veel energie opleveren en zeker in de lente, zomer en herfst vangen ze een belangrijk deel op van uw energieverbruik.
Maar straks wordt het terug-leveren aan het net minder aantrekkelijk gemaakt en energie is niet altijd even makkelijk op te slaan.
Afhankelijk van de keuzes kunnen duurzame oplossingen wel degelijk significant bijdragen aan uw doelstellingen.

Duraves is gespecialiseerd in (een combinatie van):
Zonnepanelen
Kies voor zonlicht als onuitputtelijke bron energie
image
Warmtepompen
Lekker warm in de winter met minder of zonder gas
image
Laadpalen
Bij uw woning opladen zonder te zoeken en te wachten
image
Deze oplossingen worden samen met u geheel op uw situatie en behoefte afgestemd, zodat de oplossing aansluit bij uw beleving van Duurzaamheid